Snel een afspraak maken? 0342 45 11 36

Meer over mij

Als geboren en getogen boerendochter kreeg ik al op jonge leeftijd de liefde en het respect voor dieren en de natuur bijgebracht. Ook de wens om met mensen te werken gaat ver terug. Na mijn middelbare school en de INAS, volgde ik de opleiding tot ziekenverzorgende. Na gewerkt te hebben in de ouderenzorg, ging ik bij de wijkverpleging werken waar ik de opleiding wijk ziekenverzorgende afrondde. In deze tijd zouden wij dat maatschappelijke gezondheidszorg noemen. Door een aantal fysieke problemen eindigde dit werk veel te snel voor mij.

Om aan het werk te blijven besloot ik een opleiding tot Coupeuse te volgen. Als Coupeuse kon ik mijn creativiteit ontplooien en dit heb ik enkele jaren met veel plezier gedaan. Helaas voorzag het niet in mijn behoefte, de sterke wens om met mensen te werken bleef.

Het begin

Begin jaren 90 kwam ik in aanraking met een bedrijf dat zich in de markt van voedingssupplementen en gewichtsbeheersing bewoog. Het is daar waar ik met veel passie mijn ontwikkeling in de wereld van voeding en gezondheid ben gestart. Ik bezocht veel congressen en trainingen in binnen- en buitenland. Aldaar leerde veel ik van diverse nationale en internationale bekenden op dit gebied. Onder deze bekenden bevonden zich o.a. Louis Jos Ignarro (Nobelprijswinnaar) en Jim Rohn (motivational speaker en een van de beste mentoren). Dit is de ook de opstartperiode van mijn praktijk. De naam "Praktijk 2C" refereert naar ons huisnummer.

Na verschillende jaren met gewichtsbeheersing bezig te zijn geweest, startte ik in 2006 met mijn eerste offici?le orthomoleculaire opleiding. In 2009 heb ik vervolgens mijn HBO opleiding "Integrale orthomoleculaire geneeskunde" afgerond. Vanaf dat moment mocht ik mijzelf "orthomoleculair voedingstherapeut" noemen. Deze afgeronde opleiding gaf mij in combinatie met de opleiding "Medische basisvakken" het recht om mij middels een beroepsvereniging (MBOG) aan te sluiten bij de diverse zorgverzekeraars. Een mijlpaal voor mijn praktijk.

Vanaf 2010 combineer ik "orthomoleculaire voedingstherapie" met bioresonantie therapie, waarin ik mij tot op de dag van vandaag steeds verder bekwaam.

Recente opleiding

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, ben ik in 2014 gestart met een HBO-opleiding bij Instituut E.E.N., waar ik diverse natuurgeneeskundige vaardigheden heb geleerd. Ook heb ik bij Instituut E.E.N. mij verder kunnen bekwamen in het coachen en de bijbehorende coachings-technieken. Op 14 januari 2018 heb ik deze studie door middel van een scriptie over "straling" afgerond.

Huidige studie

Omdat mijn interesse verder gaat en ik geloof in een leven lang studeren, studeer ik op dit moment aan de CellCare Academy van Dirk Zoutewelle. De studie Psycho Neuro Endocrinologie en Immunologie (PNEI) leert mij meer over de diverse interacties in het lichaam welke samengaan met voeding en lifestyle, wat ik bijzonder interessant vind.

Mijn passie voor de mens, gezondheid, voeding en lifestyle blijven onverminderd groot. Het is deze passie en interesse waarmee ik de cliƫnten in mijn praktijk van advies voorzie.