Snel een afspraak maken? 0342 45 11 36

Orthomoleculair voedingsadvies

Orthomoleculaire voedingsadviezen hebben tot doel een optimale gezondheid te verkrijgen en te behouden. Daarnaast wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Met een goed voedingspatroon horen spijsverteringsproblemen tot het verleden. Dit wordt bewerkstelligd door een volwaardige basis voeding, waar nodig aangevuld met supplementen.

Met gezonde verse voeding kunt u invloed uitoefenen op uw gezondheid en een stuk eigen verantwoording nemen voor uw gezondheid. Maar wat is nu eigenlijk gezond? Het advies om vezelrijk te eten, minder suiker en vet te eten en meer vette vis te eten is overal te vinden. Maar hoe passen deze adviezen in een dagelijks gezond levenspatroon? En past dat levenspatroon dan ook bij uw? De taak van de orthomoleculaire voedingsdeskundige is om dit uit te zoeken.

Met een goed voedingspatroon kunnen spijsverterings problemen tot het verleden behoren. Verder werkt een goed voedingspatroon preventief voor allerlei westerse ziekten zoals hart- en vaat ziekten, kanker, reuma en diabetes. Daarnaast helpt het om andere klachten zoals vermoeidheid, acne, depressie en allergie te verminderen of helemaal weg te nemen. Een consult is nuttig voor een ieder die zijn gezondheid wil behouden of verbeteren.

Relatief kleine gezondheids problemen zoals eczeem, menstruatie klachten, hoofdpijn en vermoeidheid kunnen voortekenen zijn van het ontstaan van grotere problemen, dus wees alert en werk bij voorkeur preventief met voeding aan uw gezondheid.

Een consult is dus voor iedereen nuttig, want goede voeding is de basis van uw gezondheid. Gezondheid is veel meer dan afwezigheid van ziekten. Een gezonde voeding activeert het zelf genezend vermogen van ons lichaam en is daarom de beste preventie tegen allerlei ziekten en aandoeningen.

Kennis over gezonde voeding geeft macht en kracht tot het verbeteren? en behoud van gezondheid