Snel een afspraak maken? 0342 45 11 36

Bicom Optima Plus

De eerste Bicom bioresonantie apparaten zijn al in 1978 op de markt gebracht. De therapie wordt sindsdien in meer dan 55 landen toegepast en de Bicom is wereldwijd het meest verkochte bioresonantie apparaat. Inmiddels 40 jaar ervaring en een database van meetgegevens van patiënten over de hele wereld zorgen nu voor de prachtige resultaten.

Alle (anoniem) verzamelde test resultaten worden gebruikt voor voortdurende doorontwikkeling van het Bicom apparaat en haar software. De doeltreffendheid van de Bicom bioresonantie methode is door middel van een veelvoud aan studies aangetoond. De methode is onder andere in de Europese Unie, Australië, Rusland, China en Turkije, officieel voor gebruik in de medische wereld als een klasse 2a apparaat goedgekeurd. Het apparaat wordt in de verscheidene landen niet alleen gebruikt door artsen en therapeuten in hun eigen praktijk, maar ook in diverse soorten ziekenhuizen.

Daaraan gekoppeld is een uitgebreide opleidingsstructuur. Er worden diverse (geaccrediteerde) seminardagen gegeven. Daarnaast worden er jaarlijks diverse verdiepingsseminars aangeboden voor de gevorderde therapeut. De docenten komen niet alleen uit Nederland maar ook uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

In de Bicom Optima Plus zijn meer als 1000 behandelprogramma's voor ongeveer 400 indicaties opgeslagen. De Bicom Optima Plus wordt het meest ingezet bij de behandeling van diverse allergieën, het ontgiften van het lichaam , huidziektes, sportblessures, stoppen met roken en gewichtsreductie.

De methode Bicom bioresonantie behoort evenals bijvoorbeeld, homeopathie, acupunctuur en andere speciale therapie richtingen tot de alternatieve geneeskunde.De Bicom bioresonantie therapie als een beproefde therapie methode wordt erkend binnen de speciale behandelingsrichtingen. In de traditionele geneeskunde is de Bicom bioresonantie methode echter niet onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek en daarom nog steeds niet erkend.