Snel een afspraak maken? 0342 45 11 36

Gezond gewicht

Gezonde voeding is uw medicijn. Hypocrates zei in zijn tijd al 'laat voeding uw medicijn zijn en niet medicijnen uw voeding". Uw voeding moet zo zijn samengesteld dat dit leidt tot herstel van uw stofwisseling en een gereguleerde hormoonhuishouding. Het activeert het zelf herstellend en genezend vermogen van het lichaam.

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat overgewicht vaak te maken heeft met een disbalans in de hormoon huishouding. Uit onderzoek blijkt ook dat meer dan de helft van de mensen die overgewicht hebben, niet te veel eet, maar dat er andere oorzaken zijn voor het ontstaan van het overgewicht. Tijdens de intake (eerste afspraak) gaan we samen op zoek naar de oorzaak van uw overgewicht. Dit wordt gedaan met behulp van een aantal tests en bloedonderzoek. De uitkomst van de onderzoeken en tests leidt tot een persoonlijk voedings- en afslankplan dat bij uw hormoonhuishouding past.

Het "persoonlijke voedings- en afslankplan"biedt de mogelijkheid om veilig en gezond af te vallen. Resultaten laten zien dat u niet alleen gewicht verliest, maar dat er veel maar gebeurt. Het programma levert een bijdrage aan uw algeheel welzijn. Zo zult u meer energie krijgen, u fitter voelen en daarnaast zullen allerhande klachten als prikkelbare darm syndroom, hoog cholesterol, hoge bloeddruk en maagzuur verminderen of verdwijnen.

Het "persoonlijke voedings- en afslankplan" bestaat uit gewone dagelijkse voeding die bij u past. Uw stofwisseling verbetert en daardoor wordt het mogelijk dat u gewicht gaat verliezen.

Tijdens het programma word u geholpen en ondersteund om uw doelstelling te bereiken. Dit kan onder andere met behulp van bioresonantie therapie. Deze therapie is gericht op het verbeteren van de stofwisselingsprocessen en het zelf herstellend en genezend vermogen van het lichaam. Tevens wordt er ook gekeken naar voedselintoleranties. Wanneer uw doelstelling hebt bereikt krijg u alle advies om het resultaat te behouden.